Articles

Felicitări elevilor alecsandriști și mult succes în continuare!

Print

În fiecare an un număr mare de elevi din liceul nostru participă la Concursul de fizică “Ştefan Procopiu” şi obţin premii pentru care ne bucurăm şi îi felicităm.

Între aceştia eleva Andra Cristina Smirnov din clasa a VI-a A a participat la trei secţiuni ale Concursului clasându-se pe poziţii fruntaşe ale clasamentului.

         - Diploma Procopiu - la secţiunea Tehnici computaţionale

         - Diploma Procopiu - la secţiunea Lucrări scrise

         - Diploma Copernic - la secţiunea Grupuri de cooperare

Forumul Inventatorilor Români i-au  acordat Diploma de Excelenţă pentru site-ul “Memento în fizică”

O felicit şi e potrivit sa închei citând cuvintele lui John Gardner :

“Excelenţa însemnă a face lucruri obişnuite într-un mod ieşit din comun”

Cu drag, prof. Ioana Călţun

Andra Smirnov

10001 10002

Îi felicităm pe elevii Hovîrneanu Philip și Miton Daniel din clasa a V-a A care au obținut premiul I la Concursul Județean „Cheia succesului”, ediția din 2016. Profesorii îndrumători sunt: prof. Ruxandra Nechifor (limba și literatura română), Gheorghiță Nistor (matematică), Ioana Chiruță (istorie), Mihaela Pavel (geografie), Mihaela Ciocan (biologie).

Lidia Vrabie din clasa a IX-a C, îndrumată de prof. Ruxandra Nechifor, a obținut Mențiunea specială la Concursul Național de Interpretare Critică „Garabet Ibrăileanu”, ediția din 2016.

Cosmin Teslărașu din clasa a IX-a C a obținut premiul I la Concursul Județean „Școală și adolescență fără violență”, 2016, la secțiunea Eseu. Profesorul coordonator este Ruxandra Nechifor.

            Felicitări și mult succes! Elevele Cătălina Cojocaru și Smaranda Tabarcea din clasa a XI-a D s-au calificat la Olimpiada Națională de Limba Germană. Profesor îndrumător, Ferneding Geanina.

              Felicitări! Eleva Ioana Zetu, clasa a XI-a D, a obținut premiul I la Concursul Național de Eseuri și Creație, "Copil pentru o zi", Prahova, 2016. Profesor îndrumător, Daniela Bahrin.

             Felicitări! Eleva Ștefana Rădeanu, clasa a XI-a D, a obținut Mențiune specială la Concursul Național de Interpretare Critică "Garabet Ibrăileanu", Iași, 2016. Profesor îndrumător, Daniela Bahrin.             

19 January 2021

Pagină realizată de Gabriela Cătălina Cojocaru
Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri" Iasi - ROMANIA
Str. C. Negri nr. 50, 700071
Tel. 0040332/418760 (secretariat); Tel. 0040232/218241 (director); Fax. 0040232/218240;
E-mail: vasile_alecsandri_iasi@yahoo.com
Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri" Iasi Str. C. Negri nr. 50. Hostgator coupon - All rights reserved.